Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΕΛΛΗΝΑ, είναι η ΛΥΣΗ,





 ·

Νικόλαος Β. Θυμιανίδης
23 ώρες ·

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ (ΙΑΣΩΝΑ)

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ(ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΕΠΥΡΗΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ) 
ΜΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ (ΜΩΣΑΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ).

Επιτέλους τώρα κατανόησα γιατί απέκρυψαν όλοι από εμάς τους ΈΛΛΗΝΕΣ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ..είναι πολύ απλό..

για να μη δούμε πως Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΗΣΟΥΣ σταυρώθηκε από τους Εβραίους γιατί τους χάλασε την απάνθρωπη θρησκεία τους τον λεγόμενο μωσαϊκό νόμο.(οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος )κηρύττοντας ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ...

(ο ΙΗΣΟΥΣ στην ηλικία 20-30 ήταν στην Νεκρά θάλασσα μαζι με τους ΕΣΣΑΙΟΥΣ των οποίων η ζωή ήταν επηρεασμένη απόλυτα από την αρχαία ελληνική φιλοσοφία...ακόμη και το ντύσιμό τους...)

γιαυτο μας μισουν ....τους χαλασαμε τα ερπετοειδη σχεδια τους με την παρουσια ενός ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ανθρωπινου Θεού...

σας έπιασα ρε έστω και ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

Υ.Γ Επομένως λοιπόν,δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να τονίσω πως ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ που και αυτό σαν ιστορικό γεγονός είναι πολύ σημαντικό και με κάνει για μια ακόμη φόρα περήφανο και χαρούμενο, όσο να τονίσω για ποιον λόγο τον σταύρωσαν οι Εβραίοι .....και γιατί μας απέκρυψαν την αλήθεια...

δηλαδή ότι η απόκρυψη της καταγωγής του εχει σχεση με την απόκρυψη της σύγκρουσης των πολιτισμών του ΦΩΤΟΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ,ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ,ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ -ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,ΣΩΚΡΑΤΗΣ-ΚΑΙΝΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟΝ ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΌΤΟΥΣ(ΜΩΣΑΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ,ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΚΛΗΡΗ,ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ)

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ(πρακτικά με την φτωχοποίηση και εξαφάνιση των ΕΛΛΗΝΩΝ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ...και επιβολής παγκόσμιας θρησκείας χωρίς την ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ..με 
νέα εργαλεία τους δήθεν πρόσφυγες...μέσω πολέμων..χωρίς νόημα προφασιζόμενοι γεωπολιτικούς παράγοντες (πετρέλαια,φυσικό αέριο και άλλα παραμύθια)

και όλα αυτά για τον έλεγχο...τα χρηματα τα εχουν...ο ελεγχος ειναι το παιχνιδι τους και μεσα απο αυτο τρεφονται με την ενεργεια μας ..σκορπιζοντας τον φοβο παντου στην γαια..
όμως ήρθε το τέλος τους...

ενοχοποίησαν αρχαία ελληνικα συμβολα,

όπως είναι ο μαίανδρος ,ο σταυρός χρησιμοποιήθηκε από την χριστιανική θρησκεία και το 666 σύμβολο του ΔΙΟΣ (6+6+6=18=1+8=9=ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΦΩΣ όμοιο με το ,999=9+9+9=27=2+7=9=ΙΗΣΟΥΣ)..έγινε σατανικό σύμβολο...και όλα αυτά για να χτυπήσουν.. ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ...ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΓΑΙΑ..

(http://www.hellenes-markatos.gr/portal/index.php…
που σημαίνει πως ακόμη και η Αποκάλυψη του Ιωάννη μπορεί όντως να είναι γραμμένη από άλλους και όχι από αυτόν,τον μαθητή δηλαδή τον αγαπημένο του ΙΗΣΟΥ).

ποσο μαλακες να ειμαστε ακομη...τερμα ρε...

όποιος δεν καταλαβαίνει όλα ή κάποια από αυτά να με συγχωρεί αλλά δεν γίνεται άλλο να τα αποκρύψω...και δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος με διαγράψει..

Ευχαριστώ...!

ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΩ ΚΙ ΕΓΩ..
τιποτε δεν ειναι αληθεια απο αυτα που μας εμαθαν..
Η μισή αλήθεια, είναι απλά ψέμα.




Αναδημοσιευσα Από Νικόλαος Β. Θυμιανίδης