Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

2 φασιστοειδη ναζιδια,


 Αυτός ο άνθρωπος ονομάζεται Καντιμ Χουσεΐν. Ειναι ο πατέρας του Πακιστανού μετανάστη Σαχζατ Λουκμάν, τού 27χρονου εργάτη, που έπεσε αιμοφυρτος στο έδαφος εφτά χρόνια πριν, από τις θανατηφόρες μαχαιριές δύο ανθρωπων(?), σε ένα δρόμο στα Πετράλωνα, όταν με το ποδήλατό του πήγαινε από το Περιστέρι ως εκεί μέσα στη νύχτα, για να δουλέψει το πρωί στη λαϊκή!

Ο άνθρωπος αυτός έχει δηλώσει, όσες φορές ήρθε στη χώρα μας, ότι το παιδί του ήταν ένα ήσυχο παιδί που ήρθε εδώ για να δουλέψει, και έστελνε τα χρήματα στην οικογένειά του που είναι πολυμελης.

Τη νύχτα εκείνη τού 2013, δύο φασιστοειδη ναζιδια, τού έκοψαν το δρόμο, σε λίγα λεπτά τού έκοψαν και το νήμα τής ζωής, μόνο για ένα παράπτωμα. Επειδή ήταν Πακιστανός!

Και για να σάς προλάβω όσους μπερδεύεστε, γνωρίζω πολύ καλά ότι ένας Πακιστανός στην καταγωγή βίασε τη Μυρτώ, γνωρίζω ότι ένας Αλβανός μαζί με έναν Έλληνα που συνήθως σάς διαφεύγει, βίασαν και σκότωσαν την Τοπαλουδη στην Ρόδο, αλλά ευτυχώς δε συμψηφιζω, δε μπερδεύομαι, δε θολώνει το μυαλό μου εσκεμμένα, όπως σε αρκετούς από σας!

Καλημέρα σας.


Maria Leraki

9 Οκτωβρίου στις 12:24 μ.μ.  ·