Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016

Η ματιά μου στην Επίσκεψη Ομπάμα,Μπάιντεν: Ο Ομπάμα θα θέσει και το ζήτημα του χρέους στην Ελλάδα - Η «άγνωστη» υπόσχεση στον Τσίπρα,

κοίτα χαχ όταν έρθει ο Αμερικανός,
1. Ζήτημα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους θα εγείρει ο Μπαράκ Ομπάμα
2. Επίσης θα τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν την πορεία των μεταρρυθμίσεων που είναι καλές για τη μακροπρόθεσμη οικονομική και δημοσιονομική κατάσταση στην Ελλάδα.
3. Ο Ομπάμα δεν θα αναλάβει ρόλο διαπραγματευτή ανάμεσα σε Ελλάδα και Ε.Ε. προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία για τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους. Όπως είπε προ ημερών, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζος Έρνεστ.
πιο Συγκεκριμένα, ότι θα πουν το εχουν πει ήδη,
Πιο συγκεκριμένα ο Μπάιντεν είχε πει στον Έλληνα πρωθυπουργό ότι θα βοηθήσει με κάθε τρόπο στην Ελλάδα, τόσο στο θέμα του χρέους, όσο και σε εκείνο του προσφυγικού. Και ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να του απάντησε πως πλέον η χώρα μας χρειάζεται πέρα από δηλώσεις στήριξης και ουσιαστική στήριξη.


Πατήστε το λινκ ΕνΟικονομία στην συνέχεια για να διαβάσεται το πλήρες κείμενο, http://www.enikonomia.gr/economy/123166,bainten-o-ompama-tha-thesei-kai-to-zitima-tou-chreous-stin-ellada.html