Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Όλοι Έχουν Δικαίωμα στην Ελπίδα..




ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ..

Η ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, "ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ" ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ..

«Λυπούμαστε που μέσα στους τέσσερις μήνες διάρκειας του Φεστιβάλ Αθηνών και των εκδηλώσεων στο Ηρώδειο, δεν βρέθηκε μία ημέρα που να αφιερωθεί στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, τα οποία σύσσωμος ο ελληνικός λαός στηρίζει διαχρονικά. Υποσχόμαστε στους φίλους του Συλλόγου μας ότι η συναυλία αυτή θα γίνει μέσα στους χειμερινούς μήνες σε χώρο του οποίου η διοίκηση διαθέτει μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία» αναφέρει ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» σε σχετική ανακοίνωση.
Η αίτηση του Συλλόγου είχε κατατεθεί εμπρόθεσμα και είχαν ακολουθηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την πραγματοποίηση εκδήλωσης στο Ηρώδειο, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπούλου και τη συνεργασία της «Παναθηναϊκής Ένωσης Γυναικών» με πρωτεργάτη την κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου, παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη, με το Στέφανο Κορκολή να υποδέχεται καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες και να υμνούν μαζί τη μουσική του μεγάλου εθνικού μας συνθέτη.

Απογοήτευση εκφράζει ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» για την απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου να μην παραχωρήσει το Ωδείο Ηρώδου Αττικού τον προσεχή Σεπτέμβριο, για μια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά με καρκίνο.