Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Άτακτη Ανταλλαγή Πληθυσμών,


Άτακτη Ανταλλαγή Πληθυσμών,

Μόλις ξυπνάς το πρωί έλεγε ο Θείος μου να Σημειώνεις την πρώτη Σκέψη σου. Δες σκέψη που έκανα μόλις Άνοιξα τα μάτια μου, Σχεδόν,

Τα Χοτ Σποτ θα εξυπηρετούσαν τους Λαούς της Ευρώπης να μετακινούνται. Τόσα Χρόνια που λειτουργούν τα Χοτ Σποτ πόσους Ευρωπαίους Χριστιανούς παρέλαβαν/κατέγραψαν, πρώτον .

Και Δεύτερον οι Ευρωπαϊκοί Λαοί Μετακινούνται και Ανταλλάσσονται, Έτσι ήταν η συμφωνία, Όχι οι Ασιάτες.

Και τρίτον τους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ, θα προστατέψει η Ευρώπη , όχι Ολόκληρο ΛΑΟ. Και τέλος να ταυτοποιεί η κάθε χώρα τα στοιχεία τον εισερχομένων με την Χώρα τους, να μην ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ..

Τα Χριστιανικά Κράτη Χρωστάνε Παντού, ποια Κράτη Μαζεύουν Πλούτο;; καλά ήμασταν Πριν, Τώρα είναι η Τουρκία, ας πούμε Περίεργο. Κάπου υπάρχουν Ακόμα διαρροές οικονομικές και αλλού, εξοπλιστικά παίρναμε Πάντα δεν υπήρχε τέτοιο Πρόβλημα.
Ο πληθυσμός κάθε Κράτους μπορεί να φιλοξενήσει 10 άτομα, Ανά 1.000.000 στην Ελλάδα δηλαδή μπορούμε να φιλοξενήσουμε 900 Άτομα με πλυθησμο 9.000.000 και όχι 4.500.000 που ακούγεται ότι υπάρχουν ήδη..γιατί εάν μετακινείτε μεγάλος Αριθμός πληθυσμού, θα εξαφανιστούν τα Ευρωπαϊκά Κράτη..Προσέχω για να Έχω. Δες για παραδειγμα στην Λεσβο..Με δυναμικότητα καταγραφής 2.500 προσφύγων και μεταναστών ημερησίως το επονομαζόμενο “χοτ σποτ” της Λέσβου αδυνατεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του νησιού. Καλημέρα!