Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Συμπεράσματα μου για την Ευρώπη,





  • Άρα η Ευρώπη τι κάνει;Κάνει, Κρίση, Μνημόνια, όχι Ανάπτυξη, όχι Γεννήσεις, Καπιταλ Κοντρολς, Εισαγωγή Αλλοδαπών, Ανεργία, Μειώσεις μισθών και παροχής υγείας, κατασχέσεις λογαριασμών περιουσίας κτλ.Άρα Είναι η Πύλη Που Χτίζει Ασιατικές Χώρες.  
  • τελικά Όλοι είμαστε Ηλιθιοιιιιιιιιιιιιι...... Έγιναν τόσοι Αγώνες για να υπάρξει οικονομική Ευημερία (Αγώνες , Υγείας-Παιδείας-"Ισότητας" -"Πολιτισμού"...κ.α ), φτιάχνεται παράλληλα η παγκοσμιοποίηση/ισοπέδωση Όλων και ο Λαός ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΎΧΗΣΣΣΣΣΣ....τελικά αναμορφώνουμε άλλους Λαούς και μόλις ξυπνήσουν, αυτοι που φέρανε Απλά "ψωνίζουν" Άλλους, χαζούς για να μην ξέρουν και να εκμεταλλευτούν την Αμάθεια τους....Έξυπνοι Βλάκες Αμερικανοτσολιλαδες, ΟΛΟΙ ΤρΩΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑς, να Χεσω τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΑΣ.  
  • Όταν Βιάζεσαι δεν έχεις Λογική Ηρεμία. Άντε Χρυσό μου στην ζωή σου στο ταβερνάκι να θυμηθείς ότι είσαι άνθρωπος     η Ζωή άρχισε να αλλάζει από το πιάτο μας, όπου πιάτο=πολιτισμός, κατάργησαν το ταβερνάκι= παρέα (γέλιο τραγούδι κ.α) και πήγαμε στο Φαστ Φουντ=γρήγορη ζωή και εύκολος θάνατος. Επιχειρήσεις Βιαστικές, Βιαστικά/Βιασμένες Έκλεισαν.     Υπάρχει μια παροιμία, "Η Βιάση Ψήνει το Ψωμί μα δεν το Καλοψήνει".   
  • Η Ευρώπη της Κοινωνίας, της Εμπορικής Συνεργασίας, του κοινού νομίσματος, της Ξεχωριστής ιδιαιτερότητας της κάθε χώρας, του Ξεχωριστού Πολιτισμού της κάθε χώρας, με Σεβασμό λέω ότι είναι η Ευρώπη που θέλω
  • Μόνο Αυτό.Γμτ στην Αρχή κοινωνικά προγράμματα έδινε και πολιτισμό, τυράκι ήταν;   
  • η Αγγλία στα Όπλα......... Μπήκε στο Ιράκ! Πρώτα φεύγει Από Ευρώπη και μετά δείχνει τα "δόντια" της .