Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Η Δημοκρατία χάνει την Δημοκρατία της,


Ασύλληπτες απειλές Πολάκη κατά δημοσιογράφου: Έπρεπε να σηκωθώ και να πάει 3 μέτρα κάτω απ' τη γη – ΒΙΝΤΕΟ,Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, προκαλεί εκ νέου και επιτίθεται κατά δημοσιογράφων με ύβρεις και απειλές.

«Στη συνέντευξη θα θυμάστε πολύ καλά γιατί νομίζω πρέπει να ήταν και από το κανάλι σας. Αυτό που έμεινε είναι ότι εγώ είμαι αγροίκος και μιλάω άσχημα. Ότι λέω τον ιό AIDS χιβ και αυτό έμεινε από το δικό σας το κανάλι με πολλές επαναλήψεις κομμένων σκηνικών από τη συνέντευξη στο οποίο ενώ έκοβε την κουβέντα την απαράδεκτη του συναδέλφου σας που ενώ πετάγεται και λέει προς τον Ανδρέα τον Ξανθό "λες πολιτικές μπαρούφες" πρόσεξε σαν να λες εσύ σε μένα πολιτικές μπαρούφες. Να κόβεται αυτό να μην φαίνεται στο κανάλι και στο κομμάτι που προβάλατε όλα το βοθροκάναλα της διαπλοκής και το επαναλαμβάνω, όλα», είπε ο Παύλος Πολάκης, αναφερόμενος σε περιστατικό που είχε συμβεί τον Δεκέμβριο του 2015, όταν σε συνέντευξη Τύπου είχε επιτεθεί φραστικά σε δημοσιογράφο.

«Κόβεται αυτό το κομμάτι και βγάζετε εμένα που του λέω τι λες ρε εσύ τι είναι αυτά που λες και ξεκινάτε την προβολή από το τι είναι αυτά που λες. Πετάγεται μετά και λέει μάζεψε το σκύλο δίπλα σου εννοώντας εμένα που εκείνη την ώρα κανονικά έπρεπε να σηκωθώ απάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη, τρία μέτρα, αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου και του είπα αυτά που έπρεπε να του πω, έτσι αυτό προβάλατε για να κρύψετε ή που βγήκαν κάτι 25χρονα που εψές πήραν πτυχίο να πουν πως λένε οι γιατροί τον ιό του AIDS ας πούμε, όλοι χιβ τον λέμε μεταξύ μας, έτσι το λέμε, πώς να το κάνουμε δηλαδή και θα μας κάνουν την παρατήρηση τα χθεσινά αβγά για να το πω έτσι πώς να τον πούμε», είπε ακόμα.

Δείτε το βίντεο Πατώντας Εδώ
Aναδημοσιευση από www.enikos.gr

και η Γνώμη μου,

Η Εξουσία σου δίνει καλάμια, Ο π@λακης τα πήρε,
λέει χαρακτηριστικά "1.τον είπα χιβ( τον ιο του Εητζ), μου είπες εητσ αηβι. 2. Όλα τα κανάλια της διαπλοκής. 3. Γυρνάει ο τροχός=σας την "φυλάω" 4. μάζεψε τον σκύλο ενωούσαν εμένα και επρεπε να πάει 3 μέτρα κάτω από την γη.....(. και ντρέπομαι για την βουλή των "χείρων.)
Αφιερωμένο στον @λ@κη https://youtu.be/slZ4cafpNnw
Τσίχλα μάζεψε τους, κανείς δημοσιογράφος δεν σου "έκλεισε" το στόμα πριν πάρεις την "καρεκλίτσα" ντεε, ούτε μετά. Αντίθετα η Κυβέρνηση Συριζα Απαγόρευσε δυο φορές να μην δουν την μούρη τους και να μην πλησιάσουν το τσαντίρι Ειδομένης. Φέρεστε εχθρικά στις Δημοκρατικές Αρχές του Κράτους, άρα το καταλύεται το κράτος.
Ο Ξανθός έδωσε "φιλικά" δικαιώματα στους δημοσιογράφους, και του έκαναν του πολακη και γραμματικές διορθώσεις και με την σειρά του τους έκανε Επαγγελματικές διορθώσεις. Έχω να κάνω μια πρόταση "να πάνε στο καφενείο να τα κουβεντιάζουν, αυτά δεν απασχολούν τον λαό..που δυο "φιλαράκια τσακώθηκαν", αλλιώς η κυβέρνηση ΣυΡιΖ@ χαρακτηρίζεται "να σου πω τι είπαν στον Μπερντέ".Το βιντε@ του καραγκιόζη.https://youtu.be/oNLxstdTmNM